fbpx

Kasko osiguranje

Potpuno kasko osiguranje vašeg vozila omogućuje vam da dobijete naknadu za materijalnu štetu na vašem vozilu, nastalu u prometnoj nezgodi i onda kada ste vi uzrokovali prometnu nezgodu. Pokriva i mnoge druge materijalne štete: provalu, krađu vozila, elementarne nepogode, lom stakla. HOK osiguranje vam nudi mogućnost ugovaranja autokaska s franšizom, odnosno uz sudjelovanje osiguranika u šteti.

Posebni oblici kasko osiguranja

Novi kasko proizvodi proširenje su ponude kasko osiguranja na vozila koja dosad nisu imala kasko zaštitu. Na taj način možete odabrati proizvod ili kombinaciju proizvoda koja optimalno štite vaše vozilo. Kasko Start, Kasko Pro i Kasko Forte moguće je ugovoriti na polici osiguranja od automobilske odgovornosti.

Kasko START nudi za vaš automobil pokriće od sudara s poznatim vozilom i pokriće od krađe (krađa, provalna krađa i razbojstvo). Moguće ga je ugovoriti za osobna vozila starosti od 4 do 15 godina i snage do 250 kW. Teritorijalno pokriće uključuje zemlje članice sustava Zelene karte, odnosno pokriće je prošireno u odnosu na puni kasko na Srbiju, Crnu Goru i Kosovo. Premija osiguranja ovisi o marki vozila, snazi vozila i dobi osiguranika. Na krađu se primjenjuje franšiza od 10% od iznosa štete. Možete odabrati opseg pokrića između triju ponuđenih opcija:

 • Godišnji limit za sudar 10.000 kn i limit za krađu 30.000 kn (3×10.000 kn).
 • Godišnji limit za sudar 20.000 kn i limit za krađu 60.000 kn (3×20.000 kn).
 • Godišnji limit za sudar 30.000 kn i limit za krađu 90.000 kn (3×30.000 kn).

Kasko PRO namijenjeno je svima koji vjeruju da najveću opasnost za njihov automobil predstavljaju rizici na koje ne mogu utjecati. Stoga ovim pokrićem vozilu osiguravaju adekvatnu zaštitu od nepredvidivih rizika, kao što su:

 1. krađa, provalna krađa i razbojstvo
 2. požar
 3. oluja, tuča
 4. poplava, bujica i visoka voda
 5. udar groma
 6. eksplozija (osim eksplozije nuklearne energije)
 7. pad snijega ili leda
 8. pad zračnih letjelica svih vrsta
 9. štete nastale nakon ostvarenja rizika iz krađe, provalne krađe irabojstva
 10. štete koje uzrokuju životinje na vozilu u mirovanju
 11. krađa guma ili naplataka (felgi)
 12. krađa ključeva vozila iz zaključane prostorije, uz obveznu prijavupoliciji
 13. oštećenja tapeciranih dijelova vozila prilikom pružanja pomoći osobamakoje su stradale u prometnoj nezgodi

Kasko Pro je moguće ugovoriti za osobna vozila do 15 godina starosti i snage do 250 kW.

Teritorijalno pokriće uključuje zemlje članice sustava zelene karte, odnosno pokriće je prošireno u odnosu na puni kasko na Srbiju, Crnu Goru i Kosovo.

Premija osiguranja ovisi o marki vozila, snazi vozila i dobi osiguranika. Na krađu se primjenjuje franšiza od 10% od iznosa štete.

Kasko FORTE namijenjen je onima koji su investirali značajna novčana sredstva (primjerice, kredit) u svoje vozilo te bi htjeli zaštiti investiciju od velikih (kapitalnih) i totalnih šteta, dok im manje štete ne predstavljaju problem, odnosno ne ugrožavanju njihovu investiciju.

Proizvod je pogodan za starija vozila jer premija i pokrića punog kaska nisu prilagođeni potrebama starijih vozila.

Kasko Forte nudi pokriće punog kaska uz primjenu viših odbitnih franšiza. U tablici je pregled franšiza ovisno o snazi vozila:

Snaga vozila (kW)Franšiza (kn)
do 70 kW10.000 kn
70 kW - 110 kW15.000 kn
110 kW - 150 kW20.000 kn
150 kW - 200 kW25.000 kn
200 kW - 250 kW30.000 kn

Proizvod je moguće ugovoriti za osobna vozila starosti od 4 do 15 godina i snage do 250 kW.

Teritorijalno pokriće uključuje zemlje članice sustava zelene karte, odnosno pokriće je prošireno u odnosu na puni kasko na Srbiju, Crnu Goru i Kosovo.

Premija osiguranja ovisi o marki vozila, snazi vozila, dobi osiguranika i starosti vozila.

KONTAKTIRAJTE NAS  hok_web-7

  Besplatni info telefon 0800 50 80