fbpx

Autoodgovornost

Osiguranje od autodgovornosti je obvezno osiguranje s kojim se svi vlasnici motornih vozila susreću barem jednom godišnje. Ugovaranjem police obveznog autoosiguranja, koje je među ostalim i zakonski propisano, osiguravate svoju odgovornost prema trećim osobama za štete koje ste prouzročili uporabom svog vozila. Ovom policom ne štitite samo sudionike u prometu već i svoj ekonomski interes.

Dodatna pokrića koja možete ugovoriti na polici autoodgovornosti su:

Ovo je pokriće koje vam omogućuje zaštitu stečenog bonusa po osnovnoj polici obveznog autoosiguranja, a pri obnovi police u HOK osiguranju u sljedećem osigurateljnom razdoblju. Vaš bonus je zaštićen bez obzira na visinu štete kao i na to je li riječ o materijalnoj ili nematerijalnoj šteti.

autonezgoda

Autonezgoda je osiguranje vozača i putnika od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme upravljanja i vožnje motornim vozilima.

  • Ovim proizvodom osigurani rizici su smrt od nesreće i trajni invaliditet.
  • Nudimo vam mogućnost izbora iznosa osiguranja.

AO Plus je zaštita vozača u slučaju krivice za prometnu nezgodu. Ovim proizvodom štitimo Vas kao vozača kada pri upravljanju skrivite prometnu nesreću.

HOK osiguranje nadoknađuje pretrpljenu štetu u slučaju ozljede vozača do 25.000 EUR po jednom osiguranom slučaju i uobičajene troškove pogreba u slučaju smrti vozača koji mogu iznositi najviše do 3.000 EUR (u okviru ukupne obveze od 25.000 EUR).

Odvjetničke usluge su skupe. Osigurajte si pokriće i ovih troškova. U pokriću ovog proizvoda su troškovi pravne zaštite koji nastaju u slučaju pokretanja prekršajnog ili kaznenog postupka protiv osiguranika. Maksimalan iznos pokrića odvjetničkih zastupanja iznosi ukupnu vrijednost 15 odvjetničkih radnji, odnosno najviše 70.000,00 kn.

Ovaj proizvod nudi vam hitno otklanjanje kvara na vozilu ili vuču oštećenog/pokvarenog vozila do certificiranog servisa. Pruža dodatnu sigurnost za vozača i putnike u slučaju kvara ili prometne nezgode.

Za slučaj nepokretnosti (prometna nezgoda ili kvar) osiguranog vozila ovaj proizvod Vam pruža dijagnozu kvara u certificiranom servisu te pravo na tri dana besplatnog korištenja rent a car zamjenskog vozila.

HOK Express najbrža je asistencija koja Vam omogućava: popravak vozila ili vuču vozila u Hrvatskoj i u inozemstvu u slučaju nesreće ili kvara, zamjensko vozilo bez obzira na krivnju za prometnu nezgodu ili u slučaju kvara u Hrvatskoj, zamjensko vozilo bez obzira na krivnju za prometnu nezgodu u inozemstvu, otključavanje ili odvoženje vozila u slučaju zaključenog /izgubljenog ključa u Hrvatskoj i inozemstvu i dostavu goriva u slučaju nestanka goriva, vuču vozila u slučaju pogrešnog goriva.

KONTAKTIRAJTE NAS    hok_web-7

    Besplatni info telefon 0800 50 80